Învinge răceala în mod natural și sigur!

invinge raceala si gripa

Răceala și gripa sunt afecțiuni frecvente care creează disconfort și ne afectează, mai ales în sezonul rece, indiferent dacă suntem copii sau adulți.

 

Mulți dintre noi recurgem la o medicație agresivă când simțim că suntem în pragul unei răceli. Cu atât mai mult, considerăm că administrarea unui antibiotic ne va scăpa de răceală sau gripă, fiindcă știm că altă data când ne-am simțit așa, am avut nevoie. Pe lângă binecunoscutele efecte secundare, tratamentele antibiotice repetate, au ca rezultat și instalarea unui grad de deprimare a sistemului imunitar.

 

Tratamentul agresiv al virozelor respiratorii prin administrarea de medicamente antiinflamatorii, antialgice, antipiretice și antibiotice, fără un consult de specialitate, nu reprezintă calea spre un succes terapeutic garantat, ci mai degrabă un risc de expunere la efectul de “bumerang” al consumului nejustificat de medicamente.

 

Până în prezent, un lucru este clar și demonstrat : Nu există niciun tratament care să vindece răceala, tratând cauza ei, adică omorând virusul. Tratamentul răcelii este simptomatic, adresându-se efectelor, nu cauzei.

 

Considerăm util să prezentăm câteva “mituri” despre răceală și datele științifice care le contrazic:

 

  • Răceala este produsă de frig – nu este cauzată de frig, ci de agenți patogeni specifici, cel mai frecvent virusuri. Frigul este doar un factor favorizant. Prin inhalarea de aer rece și scăderea temperaturii corpului, apare fenomenul de vasoconstricție, cu imposibilitatea unei circulații sanguine eficiente. În consecință, mobilizarea leucocitelor și a anticorpilor este deficitară, iar virusul învinge.
  • Antibioticele sunt recomandate în răceală sau gripă – antibioticele sunt eficiente împotriva bacteriilor, dar nu și împotriva virusurilor. Antibioticele se pot administra doar în cazul în care răceala se complică bacterian (otită medie, bronșită sau pneumonie).

 

Având în vedere motivele exprimate mai sus,

 

Gama FluEnd reprezintă soluția Sun Wave Pharma

 

Produsele din această gamă sunt concepute pentru a veni în întâmpinarea pacienților cu semne de răceală sau gripă, fără a expune organismul la posibile reacții adverse. Având la bază multiple principii active naturale standardizate, produsele Fluend se adresează atât ameliorării simptomatologiei induse de virozele respiratorii instalate, cât și scurtării perioadei de vindecare a răcelii sau gripei.