Evenimene

organizate sau la care am participat

FluEnd® BLOCKBUSTER
2016-09-15

Astăzi, 15 septembrie 2016, Sun Wave Pharma anunță cu mândrie lansarea campaniei media FluEnd® BLOCKBUSTER. Campania media FluEnd® este declinată pe mediile de comunicare TV, radio, indoor, outdoor, online. Astfel toată lumea va descoperi alături de noi Sănătatea ce vine din Natură, iar produsele noastre Naturale, Sigure și Eficiente vor aduce bucuria pe fețele tuturor.

citeste mai mult
Campania Pharmacy 26 FluEnd Blockbuster
2016-09-12

Sun Wave Pharma a dedicat EDIȚIA SPECIALĂ de Vineri 02.09.2016, a Programului National de Disponibilitate, Brandului FluEnd®, program care reprezintă suportul întregii companii pentru Campania Media Completă – FluEnd® Blockbuster

citeste mai mult
Campania “Învinge Răceala în mod Natural și Sigur” – FluEnd
2015-06-30

Sezonul rece a venit cu probleme asociate acestui anotimp, însă pe noi ne-a prins pregătiți

citeste mai mult
Conferinta Houston – Farma Practic
2014-09-05

Houston Farma Practic reprezinta o serie de conferinte regionale organizate cu scopul informarii corecte a farmacistilor si asistentilor de farmacie asupra subiectelor importante din sistemul farmaceutic.

citeste mai mult
Campania Pharmacy
2014-08-08

Vineri, 08 august 2014,ne-am unit fortele pentru a ne prezenta compania si produsele. Imbracati in tricourile inscriptionate cu logo-ul companiei noastre, am impanzit orasele tarii si am vizitat fiecare farmacie ducand la capat misunea pe care o avem in fiecare zi:
"Sa facem un maine mai sanatos!"

citeste mai mult